Laserontharing

Wil je eindelijk af van vervelende lichaamshaar? Ons ervaren team stelt graag een individueel behandelplan voor je op! Wij werken met de modernste lasertechnologie voor een permanente laserontharing. Ideaal voor alle soorten huid en kan het hele jaar door worden gebruikt.

Gemiddeld alle lichaamsdelen hebben 6-8 behandelingen nodig behalve: gezicht, schaamstreek, bilnaad en armen. Deze lichaamsdelen hebben gemiddeld 8-12 behandelingen nodig. Ook bij donkerdere huidtypes hebben ze 8-12 behandelingen nodig. Wij gebruiken de nieuwste lasertechnieken zoals: Alexandrite, Diode en YAG. Met deze lasertechnieken kunnen wij alle huid en haartypes laseren behalve: babyhaar, rood haar, blond en grijs haar.

Hoe werkt de diodelaser van All in 1 Beauty?

De LASER (Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation) is een monochromatisch, sterk gefocust licht dat energie uitzendt.

De diodelaser van All in 1 Beauty komt uit Duitsland en is speciaal ontwikkeld voor permanente ontharing en voorzien van de SHR-methode om een optimaal energiebereik en perfecte resultaten te creëren. Een constante laserstraal met een golflengte van 755 nm, 810 nm of 1064 nm dringt door het geschoren haar en het melaninegehalte in de stamcellen in het haar. Omdat het licht met zijn golflengte (755 nm, 810 nm of 1064 nm) is afgestemd op permanente ontharing, wordt de lichtenergie geabsorbeerd door de melanine in het haar en omgezet in warmte.

Deze verwarming leidt tot de uiteindelijke vernietiging van de haarzakjes zonder het omringende weefsel aan te tasten, aangezien de hemoglobine (bloedpigment) in de huid een andere golflengte heeft dan de andere pigmenten, waardoor het weefsel specifiek wordt gespaard.

Bij ongeveer 65 ° C is het eiwit in de stamcel gedenatureerd, d.w.z. de haarwortels worden zodanig vernietigd dat ze niet meer terug kunnen groeien doordat het eiwit versmelt in het weefsel rond het haarzakje. De diodelaser heeft voldoende kracht om de haarzakjes permanent dicht te schroeien en niet alleen tijdelijk te beschadigen. Met zijn snelle pulsfrequentie garandeert het systeem van de diodelaser een snelle en permanente ontharing. Let wel op dat alleen de haren die op het moment van behandelen in de actieve groeifase zijn, hierdoor niet meer terug komen. Daarom zijn meerdere behandelingsintervallen nodig voor een blijvend resultaat. Dit zorgt ervoor dat het haar dat ten tijde van de vorige sessie (s) in overgangsfase, rustfase of uitvalfase was, nu in groeifase is en nu kan worden verwijderd.

Veelgestelde vragen

Hoeveel behandelingen zijn er nodig en voor hoelang?

Het hangt van veel factoren af, waaronder het aangetaste lichaamsgebied, de kleur, het aantal en de dichtheid van het haar, enz. In de regel zijn tussen de 7 en 8 behandelingen voldoende om het haar in het behandelde gebied te verwijderen, hoewel indrukwekkende resultaten op de eerste dag te zien zijn. Een laserontharing kuur duurt gemiddeld 12 tot 14 maanden.

Welke huid- en haartypes kunnen worden behandeld?

De diodelaser kan alle huidtypes volgens Fitzpatrick (1-6) behandelen. De juiste energieniveaus zijn vooraf ingesteld. Bij donkere haartypes is de energie lager en de impulsen langer, bij lichtere haartypes zijn de energiesterktes hoger en de impulsen korter. Daarom kan men ook met een gebruinde huid worden behandeld door simpelweg de juiste parameters te kiezen.

Is de behandeling ongemakkelijk?

Nee helemaal niet, je zou met een diode laser behandeling geen pijn moeten voelen.

Kunnen er bijwerkingen optreden?

Bijwerkingen zijn uitgesloten als je vooraf op je intake alles goed hebt meegedeeld en onze aanwijzingen ook goed volgt (bijv. 5 dagen geen zonnebank na de behandeling). Het kan wel voorkomen dat je huid roodheid toont (bijv. bij mannen als ze nooit hun oksels hebben geschoren), deze roodheid verdwijnt na 1-2 dagen.

Waarop moet worden gelet na de behandeling?

Omdat de natuurlijke zonbescherming van de huid eraf valt door de intensieve lichtbehandeling, dienen sunblock (GEEN zonnencréme) te worden aangebracht. Pas na 1 tot 4 weken valt het resterende haar uit, dit verschilt van persoon tot persoon. Je kunt je haren wel 2-3 weken na de behandeling scheren, maar nooit epileren. Je haalt dan alle haarzakjes uit die wij in week 6 tot 8 willen laseren.

All in 1 Beauty

Wil je meer informatie over het laserontharing? Loop gerust, bel vrijblijvend voor meer informatie of een stuur een email naar onze klantenservice. Wij staan graag voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Boek nu je laserontharing behandeling

Maak gebruik van ons maandelijkse pakket voor laserontharing of plan een losse behandeling in met ons boekingssysteem. Klik op de onderstaande button en kies je behandeling uit in één van onze winkels. Je kunt kiezen tussen online te betalen en zo tijd te besparen tijdens je bezoek in een van onze winkels, of je kunt je afspraak nu inplannen en later betalen.