Afvallen met lasertherapie

Met onze Fatburner of Fat Freezing apparaten halen we je vetcellen uit elkaar, waardoor het volume van vetweefsel verminderd wordt. Na de eerste behandeling merkt je al direct resultaat. Snel afvallen in 4-8 weken met onze Hollywood kuur.

Gewichtsverlies in 3 stappen

Kom je niet van love handles en buikvet af ongeacht wat je doet? Dan is onze programma de fat burner in combinatie met EMS en de dieet het ultieme oplossing voor jou.

 • 1
  EMS

  Wij beginnen met EMS sessies om de energieverbruik van het lichaam te verhogen. Hiermee verbeteren wij de bloedcirculatie en maken we de spieren actief. Hier begint van binnenuit het vetafbraak proces. Om de vetafbraak te verhelpen, stimuleren we bij elk EMS sessie ook de grotere spiergroepen. ‘’meerdere zones tegelijk’’

 • 2
  Fat-Burner

  Lichaam kan plaatsen waar vetten weinig of geen doorbloeding aanwezig is moeilijk tot niet de vetten afbreken. Hierdoor gebruiken wij de fat-Burner, met fat-Burner werken we aan de buitenste laag waar weinig of geen bloedcirculatie aanwezig is. Hiermee verkleinen we de vetcellen en vernietigen wij de verbindingen tussen de vetcellen, hierdoor zorgt lichaam zelf voor de afbraak van de vet waarvan de verbinding van kapot is gemaakt en voert lichaam het door urine af. Deze proces gaat tussen 6 tot 12 weken door.

 • 3
  C9 Cleaning

  C9 cleansing programma zorgt voor het reiniging van jouw lichaam om jou lichaam op een gezonde balans te brengen.

Fat Freezing

Met deze behandeling wordt het onderhuidse vetweefsel beschadigd door gerichte koeling, terwijl het omliggende weefsel niet wordt aangetast. De cellen gaan in wat apoptose wordt genoemd en verdwijnen uit je lichaam. Deze therapie kan ook effectief zijn bij het verminderen van spierpijn en ontsteking.

Fat Burner

Door laser lipolysis worden je vetten met warmte doorboort, zodat ze de vetcellen beginnen te ontbinden bij 42 ° C-47 ° C. Het vet wordt vrijgegeven in je interstitiële vloeistof en weggespoeld door je lymfestelsel. Heel goede resultaten zijn meestal merkbaar na zes weken.

Hollywood kuur

Combinatie van Fat Burner of Fat Freezing, Powerplate en Vitaminen Shot, zodat je metabolisme heel snel werkt en je vet verbrand. Je ziet met deze behandeling snelle resultaat, omdat je vet verliest en geen water of spiermassa.

Eindhoven

(Limburglaan 1)
limburglaan-1-800x600

Boek nu je behandeling

Maak gebruik van ons maandelijkse pakket voor gewichtsverlies of plan een losse behandeling in met ons boekingssysteem. Klik op boek nu en kies je behandeling uit in één van onze winkels. Je kunt kiezen tussen online te betalen en zo tijd te besparen tijdens je bezoek in een van onze winkels, of je kunt je afspraak nu inplannen en later betalen.